Artikelnummer: 810 Categorie: Tag: EAN: 4010264127326

Pallmann Pall-X Kitt Voegenkit

Dankzij de snelle droogtijd is Pall-X Kit dé basis van het beproefde systeem van Pallmann voor „snelheid’. (30 m2 schuren en lakken op één dag). Creëert een goed vullend vermogen en voorkomt het inzakken van de voeg. U kunt dit mengen met het fijne schuurstof zodat u precies de goede kleur krijgt.

78,90

Beschrijving

Pallmann Pall-X Kitt Voegenkit 5 liter

Dankzij de snelle droogtijd is Pall-X Kit Voegenkit dé basis van het beproefde systeem van Pallmann voor „snelheid’. (30 m2 schuren en lakken op één dag). Creëert een goed vullend vermogen en voorkomt het inzakken van de voeg. U kunt dit mengen met het fijne schuurstof zodat u precies de goede kleur krijgt.

  • Geschikt voor het dichten van voegen tot 2 mm
  • Gebruiksklaar
  • Schuurbaar na 20-30 minuten!
  • Voorkomt het inzakken van de voeg

Gebruiksaanwijizing voegenkit Pallmann Pall-X Kit
1. Verpakking voor gebruik op de aanbevolen kamertemperatuur laten komen en goed schudden.
2. Pallmann Pall-X Kit met fijn schuurstof (korrel 100/120) van het te voegen hout op de ondergrond vermengen tot een spaanbare massa.
3. Met een roestvrije spaan de gehele parketvloer voegen. Altijd tweemaal voegen en kruislings werken.
4. Na een droogtijd van 15 – 25 minuten kan het gevoegde oppervlak worden geschuurd.
5. De vloer met schuurpapier korrel 100 (bandschuurmachine) schuren. Bij zeer hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit wordt de vloer vervolgens met een slijpnet of Multilochpad (korrel 120 ) geschuurd.
6. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.
7. Nadat u de vloer heeft behandeld met Pallmann Pall-X Kit kunt u de vloer afwerken met een Pallmann lak of olie naar keuze.

Reiniging en onderhoud
Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

Bekijk de PDF voor meer informatie: Pallmann Pall-X Kitt Voegenkit

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Pall-X Kitt Voegenkit” te beoordelen