Artikelnummer: 814 Categorieën: , Tag: EAN: 4010264600225

Pallmann Pall-X 350 2C Hechtprimer

Pallmann Pall-X 350 grondlak is een watergedragen 2-componenten PU hechtprimer om meerlaags kant-en-klaar parket te voorzien van een nieuwe laklaag. Deze 2K-PU-Primer zorgt voor een optimaal hechtende verbinding tussen het bestaande oppervlak en de nieuwe laklaag. Tussentijds schuren is niet meer nodig.

79,90

Beschrijving

Pallmann Pall-X 350 2C Hechtprimer A+B 1 liter

Pallmann Pall-X 350 2C Hechtprimer grondlak is een watergedragen 2-componenten PU hechtprimer om meerlaags kant-en-klaar parket te voorzien van een nieuwe laklaag. Deze 2K-PU-Primer zorgt voor een optimaal hechtende verbinding tussen het bestaande oppervlak en de nieuwe laklaag. Tussentijds schuren is niet meer nodig.

  • Snel droog
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Rol- en spatelbaar
  • Verbruik 40m2/L

Voorbereiding
Bij gelakte of geoliede houten vloeren en bij alle vloeren, die voorzien zijn van een beschermlaag dient een grondreiniging met de Pallmann Clean Strong doorgevoerd te worden. Het te bewerken oppervlak moet vrij zijn van stof, vet, olie, oude onderhoudsmiddelen en ander vuil.

Gebruiksaanwijzing
1. Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden. De componenten A en B in de mengverhouding 3:1 grondig mengen in een lakemmer. Aansluitend het mengsel 5 minuten laten rusten.
2. Pallmann Pall-X 350 A/B met een roller gelijkmatig aanbrengen. Verbruik ca. 10 – 20 g/m². Het is belangrijk dat de laag gelijkmatig aangebracht wordt en er geen oneffenheden op het oppervlak optreden. Als alternatief kan Pall-X 350 A/B twee keer met de spatel aangebracht worden. Verbruik ca. 10 g/m² per laag.
3. Het voorbehandelde oppervlak is overlakbaar na ca. 1 uur. De eerste laklaag moet binnen 4 uur worden aangebracht.
4. Het voorbehandelde oppervlak kan dan met Pallmann Pall-X 96 of Pallmann Pall-X 98 volgens de richtlijnen van het product te worden gelakt.
5. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

Reiniging en onderhoud
Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

Bekijk de PDF voor meer informatie: Pallmann Pall-X 350

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Pall-X 350 2C Hechtprimer” te beoordelen