Artikelnummer: 801 Categorieën: , Tag:

Pallmann Clean Strong Grundreiniger

Pallmann Clean Strong Grundreiniger is een watergedragen reinigingsmiddel, die sterke verontreinigingen goed verwijdert en zo een zeer goede basis creëert voor verder onderhoud.

13,90122,95

Wissen
Beschrijving

Pallmann Clean Strong Grundreiniger

Pallmann Clean Strong Grundreiniger is een intensieve reiniger die sterke verontreinigingen goed verwijderd en zo een perfecte basis creëert voor een nieuwe onderhoudslaag.

  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Formaldehydevrij

Verbruik

Verpakking voor gebruik goed schudden. Pallmann Clean Strong afhankelijk van de vervuilingsgraad aanbrengen.  Ca. 20 – 100 ml in 10 liter water oplossen en met een swepmop gelijkmatig op de te reinigen vloer aanbrengen. Ca. 2 tot 5 minuten laten inwerken en met een borstel krachtig inwrijven. Het opgeloste vuil verwijderen en met schoon water 2x naspoelen. Bij bijzonder hardnekkig vuil, de procedure zo nodig herhalen. Nadien de vloer onderhouden met een nieuwe laag Finish Care. Met Pallmann Finish Care is de oppervlakte optimaal beschermd en het uiterlijk blijft behouden. Het verbruik en de frequentie van onderhoud zijn afhankelijk van het gebruik en de vervuilingsgraad van uw vloer.

Reiniging en Onderhoud

Voor de regelmatige reiniging gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud van uw gelakte vloer kunt u de Pallmann Finish Care gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer.

Pallmann Clean Strong gebruikt u dan voorafgaand aan het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag.

Voor periodiek onderhoud van uw geoliede vloer kunt u de Pallmann Magic Oil Care gebruiken, deze herstelt de beschermlaag en verlengt op die manier de levensduur van uw geoliede vloer.

Bekijk de PDF voor meer informatie: pallmann-clean-strong-grundreiniger

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Clean Strong Grundreiniger” te beoordelen