Artikelnummer: 800 Categorieën: , Tag:

Pallmann Clean Neutralreiniger

Productblad

pallmann-clean

11,9079,90

Wissen
Beschrijving

Pallmann Clean Neutralreiniger

Pallmann Clean Neutralreiniger is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op vloeren. Pallmann Clean is geschikt voor geoliede én gelakte vloeren, PVC en natuursteen.

  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • PH neutraal

Verbruik
Verpakking voor gebruik goed schudden. Ca. 100 – 200 ml Pallmann Clean verdunnen met 10 liter water en met een swepmop aanbrengen. Al naar gelang de vervuilingsgraad de mengverhouding aanpassen. Het verdient aanbeveling na de behandeling met Pallmann Clean de vloer met Pallmann Finisch Care of Pallmann Magic Oil Care na te behandelen.

Reiniging en Onderhoud
Voor de regelmatige reiniging gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud van uw gelakte vloer kunt u de Pallmann Finish Care gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer.

Pallmann Clean Strong gebruikt u dan voorafgaand aan het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag.

Voor periodiek onderhoud van uw geoliede vloer kunt u de Pallmann Magic Oil Care gebruiken, deze herstelt de beschermlaag en verlengt op die manier de levensduur van uw geoliede vloer.

Beoordelingen (2)

2 beoordelingen voor Pallmann Clean Neutralreiniger

  1. Sophie

    Heel fijn product. En hele snelle levering door Houtvanuwvloer.nl

  2. Menke B.

    Een prima product gebruik het al jaren.

Een beoordeling toevoegen