Artikelnummer: 228 Categorieën: , Tag:

Osmo Blanke Was 1101

Osmo Blanke Was 1101 is een kleurloze zijdematte houtafwerking voor exotische houtsoorten. Speciaal aanbevolen voor houtsoorten met een dichte structuur zoals Merbau, Wenge, Jatoba etc.

32,9093,90

Wissen
Beschrijving

Osmo Blanke Was 1101

Osmo Blanke Was 1101 is een kleurloze zijdematte houtafwerking voor exotische houtsoorten. Speciaal aanbevolen voor houtsoorten met een dichte
structuur zoals Merbau, Wenge, Jatoba etc.

Het dringt diep in het hout door. Het hout kan daardoor blijven ademen en eventueel vocht kan ontsnappen. Het uitzetten en krimpen word verminderd. Is zeer gemakkelijk te verwerken en waterafstotend, slijtvast en bestand tegen wijn, bier, cola, koffie, vruchtensap, melk en water.

Aantal lagen: Bij onbehandeld hout twee lagen, in geval van renovatie is in de regel één laag voldoende op een schone ondergrond – zonder schuren!

Breng een egale laag aan met een roller, kwast of vloerborstel in de lengterichting van het hout met de nerf mee. De eerste laag ongeveer 30 minuten laten intrekken hierna de overtollig olie verwijderen met een katoenen doek of boenmachine. Na een droogtijd van ongeveer 12-24 uur een tweede laag op dezelfde wijze aanbrengen.

Verbruik: 1 liter per 24m2 per laag

Voor meer informatie bekijk de PDF

osmo-handleiding-pdf

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Osmo Blanke Was 1101” te beoordelen