Artikelnummer: 911 Categorieën: , Tag: EAN: 4014701012459

Lecol OH 41 Easy Polish Zijdemat

Lecol OH 41 Easy Polish Zijdemat is een watergedragen oplosmiddelvrije polish voor gelakte vloeren. Deze polish is antislip, zeer goed bestendig tegen mechanische belasting en vuil- en rubberstrepen afstotend. Aangeraden wordt om oude vloeren eerst te reinigen met Lecol OH 45 Remover om deze vuil en vetvrij te maken.

13,95

Beschrijving

Lecol OH 41 Easy Polis Satin/Zijdemat 1 liter

Lecol OH 41 Easy Polish Zijdemat is een watergedragen oplosmiddelvrije polish voor gelakte vloeren. Deze polish is antislip, zeer goed bestendig tegen mechanische belasting en vuil- en rubberstrepen afstotend. Aangeraden wordt om oude vloeren eerst te reinigen met Lecol OH 45 Remover om deze vuil en vetvrij te maken. Gewoon wekelijks onderhoud kan met Lecol OH 49 Clean. Deze polish zal kleine krasjes en slijtplekken wegwerken. Lecol OH 41 Easy Polish is eenvoudig te verwerken voor de consument en maakt de vloer weer vuilafstotend.

Verbruik: 1 liter per 30-35m2

Beoordelingen (2)

2 beoordelingen voor Lecol OH 41 Easy Polish Zijdemat

  1. Henk

  2. W L.

    Mijn houten vloer in de woonkamer ligt er vanaf 2008 en ziet er dankzij dit product nog perfect uit. Nu moet ik wel zeggen, dat ik er alleen op loop, dus geen gezin of kindervoetjes

Een beoordeling toevoegen