Artikelnummer: 905 Categorieën: , Tag: EAN: 4014701622771

Lecol OH 27 Intense Cleaner

Lecol OH 27 Intense Cleaner is een intensief reiniger voor olie- en wasvloeren. Het verwijdert vuil, vlekken en oude was- en olielagen. Lecol OH 27 Intense Cleaner is ook zeer geschikt voor het intensief reinigen van terrassen, tuinmeubelen en tuinhout.

24,50

Beschrijving

Lecol OH 27 Intense Cleaner 1 liter

Lecol OH 27 Intense Cleaner is een intensief reiniger voor olie- en wasvloeren. Het verwijdert vuil, vlekken en oude was- en olielagen. Lecol OH 27 Intense Cleaner is ook zeer geschikt voor het intensief reinigen van terrassen, tuinmeubelen en tuinhout. Deze reiniger is geschikt voor vloeren die zijn behandeld met was, natuurolie, hardwaxolie, UV-olie of buitenolie. Na intensief reinigen met Lecol OH 27 Intense Cleaner is het nodig om de gereinigde vloer opnieuw te behandelen of onderhouden met een onderhouds- of afwerkmiddel.

Na droging is bij geoliede vloeren een behandeling van enkele lagen Lecol Conditioner OH 25 Naturel of Lecol Conditioner OH 25 Wit noodzakelijk. Bij wasvloeren is een nieuwe behandeling met Lecol watergedragen was OH 39 noodzakelijk.

Verbruik: 250-500ml per 1 liter water

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lecol OH 27 Intense Cleaner” te beoordelen