Artikelnummer: 501 Categorieën: , Tag: EAN: 8711634392578

Floorservice Parketpolish Mat

FloorService Parketpolish Mat is een universele polish voor gelakte houten- en kurkvloeren. Het zal kleine krasjes vullen en slijtplakken verminderen. Het geeft uw vloer weer een volle onderhouden uitstraling.

13,50

Beschrijving

Floorservice Parketpolish Mat

Floorservice Parketpolish Mat is een universele polish voor gelakte houten- en kurkvloeren. Het zal kleine krasjes vullen en slijtplakken verminderen. Het geeft uw vloer weer een volle onderhouden uitstraling. Floorservice Parketpolish is te verkrijgen in een satijnen (zijdeglans) en een matte uitvoering. Het maakt uw vloer weer vuil- en waterafstotend. Normaal wekelijks onderhoud doet u met Floorservice Parketreiniger.

Verwerking
Voor gebruik goed schudden. De laklagen moeten minstens 3 weken oud zijn alvorens de Parketpolish aan te brengen. Niet gebruiken op geoliede vloeren of vloeren die met was behandeld zijn. Op schone en droge vloer onverdund en gelijkmatig aanbrengen met een pluisvrije doek in 1 à 2 lagen (bijv. 3 à 4 keer per jaar). Parketpolish altijd in richting van de houtnerf aanbrengen en niet met het doek heen en weer wrijven, dit om streepvorming te voorkomen.

Voor de wekelijkse reiniging van uw vloer gebruik Floorservice Parketreiniger. Voor de grondige reiniging en ter verwijdering van opgebouwde polishlagen gebruik Floorservice Polish Remover.

Verwerkingstemperatuur: 10 – 25° C
Droogtijd: Ca. 60 minuten
Materiaalverbruik: 1 liter = ca. 60 – 80 m²

Bekijk de PDF voor meer informatie: floorservice-parketpolish-pdf

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Floorservice Parketpolish Mat” te beoordelen