Artikelnummer: 550 Categorieën: , Tag:

Floorservice Hardwasolie Pro Naturio 001

Floorservice Hardwasolie Pro Naturio 001 (VOS-vrij) is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en geheel op basis van plantaardige oliën en wassen. Deze zijdematte hardwasolie heeft een goede slijtweerstand en is waterafstotend. Het geeft de vloer een krachtige, waterafstotende beschermlaag.

8,9535,95

Wissen
Beschrijving

Floorservice Hardwasolie Pro Naturio 001

Floorservice Hardwasolie Pro Naturio 001 (VOS-vrij) is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik en geheel op basis van plantaardige oliën en wassen. Deze zijdematte hardwasolie heeft een goede slijtweerstand en is waterafstotend. Het geeft de vloer een krachtige, waterafstotende beschermlaag. De hardwasolie is eenvoudig aan te brengen en probleemloos te onderhouden en verzorgen met de Floorservice Parketreiniger en Floorservice Onderhoudsolie.

Verwerking: Voor gebruik goed roeren. Floorservice Hardwasolie Pro is gebruiksklaar. De ondergrond moet gladgeschuurd (laatste schuurbeurt met korrel 120), droog, stof- en vetvrij zijn. Aanbrengen met een vloerborstel of roller. Na 30 minuten de olie inboenen met een boenmachine en witte pad. Overtollige olie verwijderen met katoenen doeken.

Verbruik: 1 liter ca. 16 -20 m2 bij twee lagen of 33 – 40 m2 bij een enkele laag. Bij sterk zuigende ondergronden eventueel een tweede laag aanbrengen.

Droogtijd: 8-12 uur, afhankelijk van omgevingstemperatuur en ventilatie. Na 3 dagen kan de vloer voorzichtig belopen worden.

Onderhoud: Gebruik de Floorservice Parketreiniger voor de regelmatige reiniging van uw houten vloer. Floorservice Onderhoudsolie gebruikt u voor het periodiek onderhoud van uw houten vloer.

Tip: Maak altijd eerst een proefstukje. De kleur kan op verschillende types hout anders uitpakken.

Bekijk de PDF voor meer informatie: floorservice-hardwasolie-pro-naturio

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Floorservice Hardwasolie Pro Naturio 001” te beoordelen