Artikelnummer: 820 Categorie: Tag:

Pallmann Pall-X 96 Parketlak

Pallmann Pall-X 96 is dé parketlak van Pallmann voor wie snel wil of moet werken! Het is een watergedragen 1-component parketlak voor zwaar belaste parketvloeren, goed bestand tegen mechanische en chemische belasting.

139,90

Wissen
Beschrijving

Pallmann Pall-X 96 Parketlak 5 liter

Pallmann Pall-X 96 is dé parketlak van Pallmann voor wie snel wil of moet werken! Het is een watergedragen 1-component parketlak voor zwaar belaste parketvloeren, goed bestand tegen mechanische en chemische belasting.

  • Zeer goed vulvermogen
  • Gebruiksklaar en gemakkelijk te verwerken
  • Zeer snel droog 1e laag ca. 2 uur, 2e laag ca. 3 uur
  • Verkrijgbaar in mat en halfmat
  • Verbruik 10m2/L

Gebruiksaanwijzing
1. Verpakking voor gebruik op kamertemperatuur laten komen en goed schudden, aansluitend de inhoud in een schone Lakemmer overgieten.
2. Pallmann Pall-X 96 met eenmicrovezel rollerset gelijkmatig en vol op de ondergrond aanbrengen. Er moeten tenminste 2 lagen worden aangebracht. Telkens aan de kant beginnen, afwisselend eerst dwars op de nerf, daarna in de richting van de nerf uitrollen. De rolbanen in elkaar laten vloeien. In ruimten met hoge eisen moet een 3e laag worden aangebracht.
3. Droogtijd tot er geschuurd kan worden: ca. 2 uur. Droogtijd bij de opbouw van 3 lagen: 1e laag ca. 2 uur, 2e laag ca. 3 uur.
4. Voor het aanbrengen van de laatste laag is tussenschuren met een slijpnet of Multilochpad korrel 120 nodig.
5. Gereedschappen na gebruik met water schoonmaken.

Reiniging en onderhoud
Voor de regelmatige reiniging van uw gelakte vloer gebruikt u Pallmann Clean, dit is een watergedragen neutrale reiniger voor het verwijderen van vervuilingen op parketvloeren zonder de onderhoudslaag aan te tasten. Voor periodiek onderhoud kunt u Pallmann Finish Care Mat gebruiken, deze herstelt de laklaag en verlengt op die manier de levensduur van uw gelakte vloer. Voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag kunt u de vloer reinigen met Pallmann Clean Strong. Deze verwijdert alle vet- en vuilresten en tevens oude onderhoudslagen, zorgt voor een perfecte hechting van de nieuwe onderhoudslaag.

Bekijk de PDF voor meer informatie: Pallmann Pall-X 96

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Pall-X 96 Parketlak” te beoordelen