Vervangingsmop Blauw Grijs

 16,95

Deze vervangingsmop is het katoenen deel van de wringmop als deze versleten is, hoef je die niet volledig te vernieuwen.

(1 klantbeoordeling)

Deze vervangingsmop swepmop, wordt gebruikt om na verloop van tijd de oude mop van de swepmop te vervangen. Hierdoor hoeft u niet heel de swepmop te vervangen, maar alleen de katoenen mop. De vervangingsmop voor swepmop is in de wasmachine te reinigen. ook handig om regelmatig de mop op de swepmop te wisselen, zodat de andere in de wasmachine kan.

Unieke kenmerken

  • Wasbaar
  • Vervangbaar
  • Besparend
  • optimaal schoon maken

De vervangingsmop is makkelijk te verwisselen, je draait de oude mop van de swepmop, en draait de nieuwe er weer op. Dat is een stuk goedkoper dan een heel nieuw systeem aan te schaffen. Daarom loont het de moeite een vervangingsmop te verkrijgen als de oude aan vervanging toe is.

1 beoordeling voor Vervangingsmop Blauw Grijs

  1. Anoniem

    nog niet gebruikt

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Annuleer

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor bestellingen met een waarde van € 34,99 en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 34,99, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Wanneer heb ik het in huis?

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 15.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Kan ik producten retour sturen?

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...