Woca Pre Colour Wit

 65,95

Met Woca Pre Colour Wit bent u instaat voordat u het hout afwerkt, het onbehandelde houten oppervlak dieper grijs voor te kleuren.

Pre-Colour is een beits op waterbasis voor het voorbehandelen van onafgewerkt of pas geschuurd hout in uw ineterieur Pre-Colour kleurt het hout en versterkt de houtnerf. Pre-Colour is geschikt voor alle houtsoorten.

Pre-color is toe te passen op:

  • vloeren
  • trappen
  • meubels
  • panelen.

Reinig de vloer met Intensiefreiniger en water in een verhouding van 1:40. Draag tijdens het aanbrengen beschermende handschoenen en een beschermende bril. Het onafgewerkte houtwerk moet fijn geschuurd worden met eindkorrel 100/120 en schoon en droog zijn voordat de Pre-Colour wordt aangebracht.
1. Voor het aanbrengen de flacon(s) goed schudden en (samen) uitgieten in een schone emmer voor een egaal resultaat.
2. Tijdens het gebruik regelmatig omroeren teneinde kleurverschillen te voorkomen.
3. De Pre Colour met een kwast rijkelijk (minstens 1l/10m²) en gelijkmatig aanbrengen in de richting van het hout. Verticale vlakken van onder naar boven bewerken.

Max. houtvochtigheid: 14%
Omgevingstemperatuur: 20°C
luchtvochtigheid: 50-60%
Verbruik 8 – 10 m² per liter
Verpakkingseenheid 2.5 ltr

pdf_iconWoca Pre colour

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Pre Colour Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor bestellingen met een waarde van € 34,99 en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 34,99, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Wanneer heb ik het in huis?

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 15.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Kan ik producten retour sturen?

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...