Woca Onderhoudsgel Naturel

 27,50

Woca Onderhoudsgel Naturel is geschikt voor het en onderhoud van geoliede houten oppervlakken en vloeren binnenshuis.

Koop dit product en verdien 55 Spaarpunten!

Woca Onderhoudsgel Naturel is geschikt voor het en onderhoud van geoliede houten oppervlakken en vloeren binnenshuis. De sneldrogende gel voorziet het oppervlak van een mooie, water- en vuilafstotende laag. De onderhoudsgel is geschikt voor gebruik op meubels, keukenwerkbladen, vloeren en andere houten oppervlakken binnenshuis. Verbetert ook de afwerking bij af fabriek geoliede/UV-geoliede oppervlakken.

Unieke kenmerken:

  • Uitermate geschikt voor UV-geoliede oppervlakken
  • Uitstekende resultaten op af fabriek geoliede oppervlakken
  • Verhoogt de duurzaamheid van oppervlakken
  • Kan zowel handmatig met een handpad als met een eenschijfsmachine worden aangebracht

 

Breng de gewenste hoeveelheid gel aan op de WOCA scrubbie-set en verdeel de gel gelijkmatig over het oppervlak. Ga door met inwrijven totdat het hout verzadigd is en het oppervlak een egaal uitzicht heeft.
Omdat de gel snel droogt, raden we aan om kleine oppervlaktes per keer te bewerken. Voor grotere oppervlakken (vloeren van meer dan 10 m²) adviseren we het gebruik van een eenschijfsmachine.
Veeg het bewerkte oppervlak onmiddellijk na met een schone, pluisvrije katoenen doek. Als u met een machine werkt, plaats dan een katoenen doek onder de pad voor de afwerking. Het oppervlak moet droog ogen en er mag geen overtollige gel zichtbaar zijn.
Als het hout na 4-6 uur nog niet volledig verzadigd lijkt, adviseren we om een tweede dunne laag aan te brengen.
U herhaalt hiervoor dezelfde stappen, maar de hoeveelheid gel zal lager zijn dan bij de eerste behandeling.

De droogtijd wordt korter bij een hoge temperatuur en lage luchtvochtigheid. De droogtijd wordt langer bij een lage temperatuur en hoge luchtvochtigheid.

Verpakking: tube 200 ml
Verbruik: 20 – 30 m² per m²/tube

pdf_iconwoca onderhoudsgel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Onderhoudsgel Naturel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 40,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 40,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...