Woca Olieverdunner

 18,95

Woca Olieverdunner wordt gebruikt voor het verdunnen van Woca oliën en voor het schoonmaken en verwijderen van nog niet gedroogde olieresten op gereedschappen.

Woca Olieverdunner is een schoonmaakmiddel en kan worden gebruikt voor het verdunnen van Woca oliën en voor het schoonmaken en verwijderen van nog niet gedroogde olieresten op gereedschappen.

  • Direct klaar voor gebruik
  • Makkelijk reinigen van gereedschap
  • Ook voor het verdunnen van hardwaxolie

 

1. De De olieverdunner mag gebruikt worden als verdunningsmiddel om de viscositeit te verlagen
2. Toevoegen en vervolgens goed aanroeren
3. De olieverdunner mag eveneens gebruikt worden om gereedschappen zoals borstels, pads, en verfrollen schoon te maken

Verpakking: 1 liter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Olieverdunner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor bestellingen met een waarde van € 34,99 en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 34,99, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Wanneer heb ik het in huis?

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Kan ik producten retour sturen?

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...