Woca Zachthoutloog

 30,95

Woca Zachthoutloog is een product dat voorkomt dat zachthout minder snel vergeelt waardoor langer de lichte en natuurlijke kleur behouden wordt.

Koop dit product en verdien 62 Spaarpunten!

Woca Zachthoutloog voor het logen van nieuw of geschuurd naaldhout (vuren, grenen en pitch pine). Kan ook gebruikt worden voor nieuwe plafond- of wanddelen alvorens deze worden aangebracht. Niet voor harde houtsoorten. Resultaat De loogbehandeling gaat de vergeling van het hout onder invloed van licht tegen. Daardoor blijft de mooie, lichte kleur die het hout van nature heeft, intact.

Voordelen van dit product zijn:

  • Gaat vergeling tegen
  • Houdt de lichte kleur van het hout intact
  • Moet altijd worden nabehandeld met olie of zeep
  • Met witpigment
  • Geschikt voor kinderspeelgoed
  • Woonbiologisch aanbevolen

Breng de loog rijkelijk aan met een nylon kwast in de richting van het hout.
Na 1 à 2 uur reinigen met Woca Intensiefreiniger.
Nabehandeling De loogbehandeling geeft het hout geen bescherming en moet daarom altijd worden gevolgd door een behandeling met één van de Woca vloeroliën.
Reiniging en onderhoud Onderhoud en reiniging afhankelijk van de gekozen eindafwerking.

Verpakking: 2,5 liter
Verbruik: 8-10 m2/l afhankelijk van de houtsoort.

pdf_iconWoca zachthoutloog

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Zachthoutloog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 40,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 40,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...