Woca Houtloog Wit

 39,95

Met Woca Houtloog wit bleekt het hout en zorgt voor een witte uitstraling u van uw houten oppervlak.

Koop dit product en verdien 80 Spaarpunten!

WOCA Houtloog kan worden aangebracht op alle nieuwe of opnieuw geschuurde oppervlakken van zacht en hard hout zoals vloeren, trappen, meubels en panelen. WOCA Houtloog bleekt het hout en zorgt ervoor dat het hout niet vergeelt.
Om het gewenste resultaat te verkrijgen, raden we aan om de loog te testen op een onopvallende plaats voordat het gehele oppervlak wordt bewerkt.

Voordelen van dit product zijn:

  • Geeft een lichter oppervlak en gaat vergeling tegen
  • Moet altijd worden nabehandeld met olie of zeep
  • Voor alle houtsoorten
  • Geschikt voor kinderspeelgoed
  • Woonbiologisch aanbevolen

 

Zorg ervoor dat het hout egaal geschuurd is (eindkorrel gaasschijf 100 of handschuurpapier120) en verwijder alle stof. Eventueel reinigen met vochtige doek met Intensiefreiniger en water (verhouding 1:40). Het oppervlak moet volledig schoon en droog zijn voordat u de loog aanbrengt.
• Schud de flacon grondig. Giet de loog in een plastic emmer zodat er geen afzetting achterblijft op de bodem van de flacon. Roer de loog regelmatig tijdens het gebruik.
• Breng de onverdunde loog bij voorkeur aan met de WOCA 9″ applicator of een loogbestendige kwast of roller, in gelijke lagen in de richting van de nerven van het hout. Werk op verticale oppervlakken van onder naar boven.
• Gebruik ten minste 1 liter loog voor 10 m2.
• Reinig werktuigen met water.
• Laat het oppervlak ten minste 8 uur drogen bij 20°C (het hout moet volledig droog zijn).
• Polijst het behandelde oppervlak met een bruine of groene pad, om opstaande vezels en overtollig pigment los te maken. Verwijder overtollige resten met een stofzuiger.

Verpakking: 2.5 ltr
Verbruik: 8 tot 10 m2 per liter

pdf_iconWoca houtloog

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Houtloog Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 40,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 40,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...