Woca Antiekloog

 31,95

Met Woca Antiekloog  kunt u eenvoudig looizuurhoudende eiken vloeren roken, zonder ammoniak te gebruiken.

Koop dit product en verdien 64 Spaarpunten!

WOCA Antiekloog geeft eikenhout een gerookte uitstraling. Om het gewenste resultaat te verkrijgen, raden we aan om de antiekloog te testen op een onopvallende plaats voordat het gehele oppervlak wordt bewerkt. Met Woca Antiekloog kunt u eenvoudig looizuurhoudende eiken vloeren roken, zonder ammoniak te gebruiken.
Voor het mooiste en meest egale resultaat kan Antiekloog direct na het aanbrengen ook nat-in-nat in het hout gewreven worden met een beige pad.

Woca antiekloog geeft een:

  • Geeft een gerookte uitstraling aan eikenhout.
  • Moet altijd worden na behandeld met een olie of zeep
  • Alleen geschikt voor eikenhout

WOCA Antiekloog kan worden aangebracht op alle nieuwe of opnieuw geschuurde oppervlakken van eikenhout zoals:

  • vloeren
  • trappen
  • meubels
  • panelen

• Zorg ervoor dat het hout egaal geschuurd is (eindkorrel gaasschijf 100 of handschuurpapier120) en verwijder alle stof. Het oppervlak moet volledig schoon en droog zijn voordat u de antiekloog aanbrengt.
• Schud de flacon grondig. Giet de antiekloog in een plastic emmer zodat er geen afzetting achterblijft op de bodem van de flacon. Roer de antiekloog regelmatig tijdens het gebruik.
• Antiekloog wordt met de 9″ applicator nat-in-nat aangebracht en geeft dan geen aanzetten of vlekken. De loog reageert met het looizuur in het hout en zorgt na droging voor een egale dubbel gerookte uitstraling.
• Reinig de vloer na de droging een keer met intensiefreiniger (1:40 gemengd met water) om overtollige inhoudsstoffen te verwijderen en de PH-waarde van het hout te neutraliseren. Daarna opnieuw goed laten drogen en afwerken met olie of zeep.
• Woca Antiekloog is eventueel verdunbaar met water, waardoor zelf bepaald kan worden hoe sterk de verkleuring moet worden.

Verbruik: 1 liter per 10m2 afhankelijk van de verhouding.
Verpaking: 2.5 liter

pdf_iconWoca antiekloog

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Woca Antiekloog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 40,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 40,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...