Rubio Monocoat Smoke Rookvloeistof

 33,95

Rubio Monocoat Smoke Rookvloeistof geeft eikenhout een gerookt effect zonder schadelijke dampen vrijkomen. Het product reageert op het looizuur dat zich in het hout bevindt, en niet op het spint.

Koop dit product en verdien 68 Spaarpunten!

Rubio Monocoat Smoke is speciaal ontwikkeld om snel en zonder schadelijke dampen een gerookt uiterlijk aan eikenhout te geven. RMC Smoke reageert op het looizuur in eikenhout  Met dit product kunnen unieke effecten verkregen worden. Werk de vloer nog wel af met een Rubio Monocoat Oil naar keuze.

Variaties in het eindresultaat zijn afhankelijk van:

  • looizuurgehalte
  • kwaliteit van het hout
  • Wijze van schuren

RMC Smoke wordt steeds toegepast in combinatie met een afwerking uit het RMC Oil-gamma. Hierbij blijft een optimale moleculaire binding.

 

Handmatig
– Schuur de planken tot het gewenste effect bereikt is.
– Verwijder het stof.
– Breng RMC Smoke gelijkmatig aan met behulp van een rol of borstel. Indien een egaal effect gewenst is: verzadig de oppervlakte volledig met het product.
– Was het overtollig product af met water en een spons. Gebruik twee emmers, waarvan 1 gevuld met water. Bevochtig de spons, ga over het oppervlak, en wring de spons met het opgenomen product uit in de tweede emmer.
– Laat het oppervlak volledig drogen (12 à 48 uur).
– Schuur het oppervlak lichtjes met een boenmachine voorzien van een beige pad.
– Verwijder opnieuw het stof.
– Werk af met een Rubo Monocoat Oil.

– Geeft een ‘gerookt’ effect aan het hout.
– Niet irriterend, geeft geen toxische dampen af.
– Kan afgelengd worden met water indien de concentratie te hoog is.
– Afhankelijk van de houtsoort en voorbereiding: +/- 5 à 15 g/m2.

pdf_iconrubio-monocoat-smoke-pdf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubio Monocoat Smoke Rookvloeistof” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...