Rubio Monocoat Onderhoudspakket Meubels en Trappen

 58,95

  • Bevat alles wat nodig voor een onderhoudsbeurt
  • Samengesteld voor vloeren afgewerkt met Monocoat
  • Leverbaar in 40 kleuren

 

Koop dit product en verdien tot wel 118 Spaarpunten.

Wilt u zeker weten dat uw met Rubio Monocoat geoliede meubels en of trappen zo lang mogelijk mooi blijven? In dat geval is het belangrijk om ze regelmatig te onderhouden. En bij ons vindt u alle Rubio Monocoat producten die u hiervoor nodig heeft.

Dankzij de unieke technologie is de onderhoudsbehoefte minimaal. Merkt u echter dat de bescherming op bepaalde plekken begint te slijten, of dat er vlekken ontstaan zijn? Dan bieden de onderhoudsproducten van Monocoat altijd uitkomst.

TOEPASSING

Rubio Monocoat Onderhoudspakket meubels en trappen is de startset voor onderhoud aan meubels en trappen die zijn behandeld met Rubio Monocoat Oil. Het bevat alle middelen die u nodig heeft voor het reinigen, herstellen en onderhouden van uw meubels of trap. Het pakket is in alle kleuren te krijgen die ook verkrijgbaar zijn van Rubio Monocoat Oil.

EIGENSCHAPPEN

  • Speciaal samengesteld voor meubels en trappen
  • Bevat alles wat nodig voor een goede onderhoudsbeurt
  • Beschermt in 1 laag en leverbaar in 40 kleuren
  • VOC-vrij
  • Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard
PRODUCTINFORMATIE
Samenstelling onderhoudspakket meubels en trappen
Hulpmiddelen Schuurspons en Microvezeldoek
Opfrissen en herstellen 500 ml Refresh Eco Spray
Reinigen en schoonmaken 750 ml Monocoat Surfase Care
Rubio Monocoat Oil Plus 100 ml RMC olie na keuze
Informatie Gebruiksaanwijzing

pdf_iconMonocoat onderhoudsadvies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...