Royl Onderhoudsolie #9090 Clear

(5 klantbeoordelingen)

 31,95

Royl Onderhoudsolie #9090 Clear voor geoliede vloeren is zeer geschikt voor het onderhouden, opfrissen en herstellen van alle met olie behandelde vloeren, meubelen, tafel en werkbladen.

 

Koop dit product en verdien 64 Spaarpunten!

Na verloop van tijd kan het nodig zijn je met ROYL afgewerkte voer een onderhoudsbeurt te geven. Je kunt al naar gelang de slijtage kiezen voor verschillende systemen. De vloer moet altijd eerst intensief gereinigd worden en daarna weer worden opgefrist met een Onderhoudsolie naar keuze.

UNIEKE KENMERKEN

 • Klassieke Onderhoudsolie
 • Verkrijgbaar in Clear #9090 en Wit #9091.
 • Onderhoudsolie bevat uitsluitend zuivere oliën en oplosmiddel.
 • Ook voor een plaatselijke onderhoudsbeurt.
 • Voldoet voor professioneel gebruik binnen niet aan arbo.

1. Hout dient schoon, droog en vrij van was, vet en houtstof te zijn. Eerst reinigen met Royl Intensiefreiniger #9120. Vloer goed laten drogen.
2. Royl Onderhoudsolie over de vloer verdelen met een pad met padhouder, oliespons, kwast, olie roller of spaan. Let op voldoende verbruik. Het gaat er niet alleen om een fraai uiterlijk te verkrijgen, maar ook een goede bescherming.
3. Olie ca. 20 minuten laten intrekken.
4. Droogvallende plaatsen (matte plekken) tussentijds bij oliën. Vóór het inwrijven moet de hele vloer nog lichtjes glanzen. Door deze handeling wordt het oppervlak zowel mooi egaal van kleur als goed beschermd.
5. Daarna de olie in de vloer boenen met een boenmachine met daaronder een beige pad. Door bij het inwrijven een schurende pad te gebruiken, wordt het hout zonder extra moeite tevens verdicht en gladder. Boen in een rustig tempo.
6. Tot slot de vloer altijd zorgvuldig en volledig droogwrijven. Gebruik daarvoor een dikke witte pad met daaronder goed absorberende pluisvrije doek. Wrijf in een rustig tempo en vervang verzadigde doeken tijdig door een nieuwe.

Gebruiksaanwijzing handmatig Royl Onderhoudsolie
Stap 1 t/m 4 zijn gelijk.
5. Daarna de olie in de vloer werken met een padhouder met daaronder een pad. Door bij het inwrijven een schurende pad te gebruiken, wordt het hout zonder extra moeite tevens verdicht en gladder. Wrijf in een rustig tempo.
6. Tot slot de vloer altijd zorgvuldig en volledig droogwrijven. Gebruik daarvoor een dikke pad met daaronder goed absorberende pluisvrije doek. Wrijf in een rustig tempo en vervang verzadigde doeken tijdig door schone doeken.

Let op: gebruikte pads en doeken direct in water wegzetten, dit in verband met de kans op zelfontbranding.

Beloopbaar na: 6-12 uur
Uithardingstijd: ca. 24 uur
Verbruik: 60-100m2/liter

pdf_iconTIB_ROYL_Onderhoudsolie_9090_9091_NL

5 beoordelingen voor Royl Onderhoudsolie #9090 Clear

5,0 Waardering
1-5 van 5 beoordelingen
 1. Fijne, snel drogende olie

 2. We hebben de vloer aantal maanden geleden laten schuren en oliën.
  Schilders gehad en de vloer had bij inloop wat lichte plekken door weg vegen van vlekken.
  Olie besteld en de vloer is weer nieuw.
  Dussssss,,,,heel erg blij mee.

 3. Top product!!

 4. netje op tijd geleverd, juiste omschrijving op de site

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...