Rigostep Step Kurklak 1K #6461 Satijn

Vanaf:  32,95

Rigostep Step Kurklak Satijn #6451 is 1-componenten kurklak die erg geschikt is speciaal ontwikkeld voor het afwerken naturel kleurige kurkvloeren.

Koop dit product en verdien tot wel 236 Spaarpunten.

Dankzij onze jarenlangen ervaring met het maken van kurklakken en de vele adviezen die we over het afwerken van kurkvloeren hebben gegeven, hebben we een uitstekend assortiment kurklakken weten samen te stellen voor zowel naturelkleurig kurk als gekleurd kurk.

De voordelen van Rigostep Step Kurklak 1K #6461 Satijmzijn:

  • Geschikt voor intensief belastte vloeren.
  • Kies voor een zo natuurlijk mogelijk uiterlijk van uw kurkvloer voor een afwerking met SKYLT Titanium #5550.
  • Onderhoudsvriendelijk: dweilen met een STEP Milde Reiniger volstaat.
  • Geschikt voor naturelkelurig kurk.

Rigostep Step Kurklak 1K Mat #6461 dient 3 tot 4 keer te worden aangebracht. Indien er sprake is van een grondlak, dient de Kurklak 2 tot 3 keer te worden aangebracht.

Ingeval van renovatie kunt u de lak 1 tot 2 keer aanbrengen. Zorg er dan voor dat de vloer goed is schoongemaakt met Rigostep strip.

Verpakking: 1 en 4 liter
Verbruik: 8 – 12 m² per liter
Overschilderbaar: Na 3 – 4 uren
Volledig belastbaar: na 3 dagen

pdf_iconTIB_STEP_Kurklak_1K_Satijn_Naturel_6461_NL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...