Rigostep Kambala Primer

(1 klantbeoordeling)

Vanaf:  25,95

Rigostep Kambala Primer is speciaal ontwikkeld om agressieve inhoudsstoffen die kunnen voorkomen is bepaalde exotische houtsoorten optimaal te isoleren.. Kambala Primer versterkt de houtgloed.

Koop dit product en verdien tot wel 178 Spaarpunten.

Rigostep Kambala Primer

Rigostep Kambala Primer wordt gebruikt op exotische houtsoorten om defecten te voorkomen. Het is speciaal ontwikkeld om agressieve inhoudsstoffen, die afhankelijk van het groeigebied, kunnen voorkomen is bepaalde exotische houtsoorten. De Kambala Primer versterkt de houtgloed en werkt optimaal isolerend.

Kambala Primer is:

    • reukarm
    • eenvoudig te verwerken
    • strak vloeiend
    • blijft helder en vergeeld niet.Pas  Kambala Primer in ieder geval toe op Kambala (Iroko), Afzelia, Basralocus en  uit voorzorg ook op andere onbekende exotische houtsoorten.

De ondergrond dient schoon, droog, was en vetvrij te zijn.
Roer de Kambala Primer grondig door.
Vezelopwerking kan worden tegen gegaan door eerst het oppervlak te polijsten. Na het stofvrij maken van het oppervlak, gelijk de grondlak aanbrengen.
Verdeel de Kambala Primer in banen of in vakken over de vloer, vermijd laagdiktes. Een volle laag geeft een beter benatting, vloeit optimaal uit en droogt minder snel aan, zodat er meer tijd is voor het uitrollen en het maken van nat-in-nat aansluitingen. Binnenvallend zonlicht zonodig temperen.

U hoeft niet te schuren tussen de Kambala Primer en de laklagen. Kambala Primer dient 1 keer te worden aangebracht en daarna 2 tot 3 keer worden afgelakt Rigostep STEP of Rigostep Skylt. Kambala Primer niet toepassen op bestaand werk.

Verpakking: 1 en 4 liter
Verbruik: 8 – 10 m² per liter
Handdroog: 1 -2 uren
Overlakbaar: na 24 uur (de grondlak moet goed door harden om te kunnen isoleren)

pdf_iconRigostep-Kambala-Primer

1 beoordeling voor Rigostep Kambala Primer

5,0 Waardering
1-1 van 1 beoordeling
  1. Zorgt voor goede eerste laag op mijn afzelia houten vloer waarna de volgende lagen lak goed hechten, prima te verwerken product, top!

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...