Rigostep Fill Voegenkit

 62,95

RigoStep Fill voegenkit is een watergedragen vulmiddel voor het stoppen van spijkergaatjes en voegjes in parket. Door RigoStep Fill te mengen met schuurstof ontstaat een soepele sneldrogende pasta die tijdens de droging slechts weinig krimpt en die zich na droging makkelijk laat vlakschuren.

Koop dit product en verdien 126 Spaarpunten!

Rigostep Fill Voegenkit 4 liter

RigoStep Fill voegenkit is een watergedragen vulmiddel voor het stoppen van spijkergaatjes en voegjes in parket. Door RigoStep Fill te mengen met schuurstof ontstaat een soepele sneldrogende pasta die tijdens de droging slechts weinig krimpt en die zich na droging makkelijk laat vlakschuren.

Rigostep Fill eerst goed oproeren. Meng vervolgens in een schone emmer één deel fijn schuurstof van de laatste schuurgang met ongeveer 5 gelijke delen Fill tot een massa met de gewenste consistentie ontstaat. Daarna direct verwerken. Let op: net als bij voegenkit op solventbasis geldt dat toevoegen van te weinig schuurstof kleurafwijkingen en krimp tot gevolg kan hebben. En toevoegen van te veel houtstof de hechting kan verminderen.

De pasta met behulp van een spatel RVS in vlot tempo gelijkmatig over de vloer verdelen (niet schrapen). Bij vloeren met vellingen de spijkergaatjes stoppen met behulp van een plamuurmes (de pasta i.v.m. geringe krimp niet gelijk glad afstrijken).

Schuren
Zodra de voegenkit voldoende droog is, kan de laatste schuurgang met de schuurwals worden uitgevoerd. De voegenkit hoeft dan nog niet volledig te zijn uitgehard. Er mogen geen restanten van de voegenkit op het oppervlak achterblijven. Niet-volledig weggeschuurde voegenkit kan in de tijd tot kleurverschillen leiden.

Temperatuur
Watergedragen producten niet verwerken bij een (vloer-) temperatuur lager dan +10 °C, hoger dan +30 °C, of bij een RLV boven 80 %. Binnenvallend zonlicht zonodig temperen. Waterdamp moet afgevoerd. Zorg tijdens het drogen steeds voor voldoende ventilatie.

Bekijk de PDF voor meer informatie: Rigostep-Fill

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...