Pallmann Pall-X 333 Concentrate 28 Exotic Brown

Vanaf:  24,90

Kleur Concentrate 28 Exotic Brown is voor het kleuren van Pall-X-333 en geschikt voor het kleuren van alle gangbare houtsoorten.

Koop dit product en verdien tot wel 124 Spaarpunten.

Pallmann Pall-X 333 Concentrate 28 Exotic Brown is een oplosmiddelvrij kleurconcentraat voor het kleuren van hout in combinatie met Pallmann Pall-X 333, Magic Oil Original,Spa, Ergo of 1K Easy.

Geschikt voor het voorbehandelen van o.a.:

  • Geschuurde – en gekitte vloeren
  • Geschikt voor parket op vloerverwarming (warm water)
  • Accentueert de houtkleur en – structuur
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geen kant verlijming
  • Onderling mengbaar

Het concentraat alleen in combinatie met Pall-X 333, Magic Oil Original, Spa, Ergo of 1K Easy verwerken.
Wanneer de Pall-X 333 Color Concentrate in combinatie wordt gebruikt, moet er rekening worden gehouden dat de kleur afhankelijk is van vele factoren, o.a. van de houtnerf en laatste schuurgang. We adviseren daarom een monster te maken met dezelfde opbouw (inclusief olie of lak).

Aanbeveling: 1 laag met spaan aanbrengen.
Aanbevolen hoeveelheid per laag: 30 ml/m².
Het verbruik en de droogtijd variëren volgens het absorptievermogen en de staat van het oppervlak van de te behandelen parketvloer.

Bij contact van het product met textiel bestaat zelfontbrandingsgevaar! – zie ook Arbeidsveiligheid en milieubescherming:

Verpakking Kunststof verpakking
Verpakkingsgrootte 0,2 l
Houdbaarheid Minstens 12 maanden, tegen vorst beschermen
Kleur 32 kleuren
Mengverhouding 4 : 1 : 1
Verbruik per laag ca. 25 – 50 ml/m²
Optimale verwerkingsomstandigheden 18 °C tot 25 °C en een relatieve luchtvochtigheid > 35% en < 65%. Lagere temperaturen en hoge luchtvochtigheid verlengen de droogtijd. Verwerkingstijd Ca. 1 uur* Overlakbaar Na 24 uur*

pdf_iconPALLMANN PALL-X 333 C COLOR CONCENTRATE NL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pallmann Pall-X 333 Concentrate 28 Exotic Brown” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 40,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 40,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...