Osmo Onderhoudswas Spray 3029 400ml

 19,95

Deze handige spray is makkelijk voor het behandelen van meubeloppervlakken zoals tafels en aanrechtbladen. Met de Spray verminderd u de ontstane slijtage plekken en frist u deze weer op.

Koop dit product en verdien 40 Spaarpunten!

Osmo Onderhoudswas Spray 3029 400ml

De Osmo Onderhoudswas Spray 3029 is met name bedoeld voor het periodiek opfrissen van slijtage plekken en andere vlekken, kale plekken etc. Deze Osmo Onderhoudswas spray is speciaal ontwikkeld voor vloeren of meubels die zijn behandeld met onze Osmo Hardwaxolie, Tevens kan u deze spray gebruiken voor hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld thee, koffie, wijn, vet etc. Wanneer u kale of schrale plekken heeft is het wel aan te raden deze meerdere keren per jaar te behandelen met de spray was. Dit verzorgt het hout met natuurlijke wassen, zonder het opbouwen van een laag.
Indien u dit ineens wil oplossen dan zal u de Hardwaxolie aan moeten brengen op deze plekken.

  • Verwijderd vlekken en voed het hout tegelijkertijd
  • Verwijdert hardnekkige vlekken zoals vet en schoensmeer
  • Behoudt beschermde oppervlakken zonder slijtage van de behandeling
  • Makkelijk te gebruiken voor incidenteel gebruik
  • Voorziet het hout van natuurlijke harde wassen, zonder een film op het oppervlak te vormen
  • Ideaal voor huishoudelijk en commercieel gebruik

1. Voordat u het oppervlak gaat behandelen eerst het oppervlak droog reinigen met een stofdoek of stofzuiger. Indien nodig kan het oppervlak ook eerst schoongemaakt worden met de Osmo Wisch Fix.

2. Voor gebruik goed schudden.

3. De spray zo horizontaal mogelijk houden en dun aanbrengen op ongeveer 30 cm van het oppervlak. Vervolgens met de Katoenen doeken of Handpad gelijkmatig verdelen.

4. Bij het verwijderen van vlekken, de Spray direct op de vervuilde ondergrond aanbrengen. Voor bijzonder hardnekkige vlekken kunt u een doek of handpad gebruiken.

5. Droging: ca 30 – 40 minuten bij een goede ventilatie.

6. Logekomen vuil wegvegen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Osmo Onderhoudswas Spray 3029 400ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 6,95 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...