Lobasol 2K Oil Color Chalk

 93,95

Lobasol 2K Oil Color Chalk is tijdbesparend doordat het een 1-dagssysteem en alle kleur varianten zijn onderling goed mengbaar.

Koop dit product en verdien 188 Spaarpunten!

De Lobasol 2K Oil Color Chalk is een olie voor op houten vloeren en is gebaseerd op een plantaardige basis waardoor het natuurlijke karakter van het hout wordt benadrukt. Het product is 100% stof en oplosmiddelvrij en heeft een goed indringend vermogen waardoor het het hout wordt geconserveerd en een natuurlijke uitstraling krijgt. Een natuurlijke olie voor de zwaarste belasting.

De voordelen van dit product;

  • Plantaardige olie
  • Benadrukt het natuurlijke karakter van hout
  • 18 prachtige kleuren
  • 100% oplosmiddelvrij
  • Geschikt voor alle houtsoorten
  • Zware belasting

Toepassingsgebied:

Geschikt voor de impregnerende eerste behandeling van houten vloeren. Ook voor ruimtes geschikt met een verhoogde vochtigheid, zoals badkamers, wellness ruimtes, etc. Antislipwerking.

Schud de ImpactOil eerst goed door elkaar.
Meng de olie met de harder 10:1.
Zorgt u ervoor dat het oppervlak van te voren geschuurd is en de houtvochtigheid maximaal 12% is.
Het is erg belangrijk dat de vloer verder vrij is van eventuele oude lagen, olie, vet, schuurstof of andere vervuilingen.
Gebruik voor het aanbrengen van de Olie een emmer.
Wij adviseren u om van te voren de Loba ImpactOil Color te testen op een proefstukje. Voor een gelijkmatig kleurbeeld is het verzadigen van de pigmenten noodzakelijk, een verdunning van de kleur kan daarom met maximaal met drie delen transparant op één deel kleur worden uitgevoerd.
Mocht u in één keer een groot oppervlak behandelen? Dan raden wij u aan om in één keer de totale hoeveelheid met elkaar te mengen en te gebruiken. Mocht u de kleur iets lichter willen maken dan raden wij aan om te mengen met de transparante variant. Maximaal 3 delen transparant met één deel kleur.
De vloer is weer begaanbaar na 12 uur.

Verpakking: 0,75 kilogram
Kleuren: antique oak, bilinga, zwart, chalk, clay, iron, jatoba, kambala, mahogany, oyster, papyrus, pearl, sand, silver, smoked oak, sucupira, wenge en wit.
Verbruik: 33 ml m2. (afhankelijk van het zuigend vermogen van de ondergrond)
Beloopbaar na 12 uur
Doorgehard: na 7 dagen

pdf_iconLobasol HS ImpactOil 2K

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...