Lecol OH 59 PVC Cleaner

(2 klantbeoordelingen)

 9,95

Lecol OH 59 PVC Cleaner is een speciaal reiniger voor alle PVC en vinyl vloeren, is een milde huid- en materiaalvriendelijke reiniger met een aangename geur.

Koop dit product en verdien 20 Spaarpunten!

Lecol PVC-Cleaner OH59 is een mild, huid- en materiaalvriendelijk geconcentreerd reinigingsmiddel met aangename geur voor de wekelijkse schoonmaak van PVC – en Vinyl vloeren. Is in elke verhouding met water te verdunnen. Lost vet en vuil op eenvoudige wijze op. Het product is pHneutraal, waardoor een goede hechting voor het aanbrengen van een nieuwe onderhoudslaag is verzekerd en er geen verkleuring op kan treden.

Unieke kenmerken zijn:

  • Aangename geur
  • Lost vuil en vet op
  • PH neutraal

Wacht na het plaatsen van uw vloer minimaal 14 dagen. Meng circa 50-100 ml Lecol PVC Cleaner OH-59 met 10 liter water en reinig hiermee de PVC – of Vinyl vloer. Gebruik hiervoor een goed uitgewrongen dweil of mop. Voorkom te nat reinigen van de vloer! Het opgeloste vuil afnemen voor het is opgedroogd.

Droogtijd: N.v.t.
Materiaalverbruik: afhankelijk van de toepassing ca. 50-100 ml Lecol PVC-Cleaner OH-59 op 10 liter water voor 100 m2, bij sterkere vervuiling kunt u ook Lecol PVC-Remover OH-55 gebruiken.
Bevat: Anionische – niet ionische tenside, bindmiddel en geurstoffen.
Houdbaarheid en opslag: Vorstvrij in originele, gesloten verpakking ca. 36 maanden houdbaar.
Verpakking: Doos à 1000 ml/flacon.

pdf_iconLecol OH59 PVC Cleaner

2 beoordelingen voor Lecol OH 59 PVC Cleaner

4,5 Waardering
1-2 van 2 beoordelingen
  1. Uitstekend

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...