Floorservice Parketpolish Satin

 12,95

Floorservice Parketpolish Satin zal kleine krasjes vullen en slijtplakken verminderen. Het geeft uw vloer weer een volle onderhouden uitstraling.

Koop dit product en verdien 26 Spaarpunten!

Floorservice Parketpolish Satin is een universele polish voor gelakte houten- en kurkvloeren. Het zal kleine krasjes vullen en slijtplakken verminderen. Het geeft uw vloer weer een volle onderhouden uitstraling.

De voordelen van dit product zijn:

  • Matte uitstraling
  • Verminderd gebruikssporen
  • Beschermt de basis laklaag
  • Waterafstotend
  • Vuilwerend

Verwerking
Voor gebruik goed schudden.
De laklagen moeten minstens 3 weken oud zijn alvorens de Parketpolish aan te brengen.
Niet gebruiken op geoliede vloeren of vloeren die met was behandeld zijn.
Op schone en droge vloer onverdund en gelijkmatig aanbrengen met een pluisvrije doek in 1 à 2 lagen (bijv. 3 à 4 keer per jaar).
Parketpolish altijd in richting van de houtnerf aanbrengen en niet met het doek heen en weer wrijven, dit om streepvorming te voorkomen.

Normaal wekelijks onderhoud doet u met Floorservice Parketreiniger.

Verpakking: 1 liter
Verwerkingstemperatuur: 10 – 25° C
Droogtijd: Ca. 60 minuten
Materiaalverbruik: 1 liter = ca. 60 – 80 m²

pdf_iconfloorservice-parketpolish-pdf

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen Login

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...