Bona Mega ONE Mat

Vanaf:  38,95

Uw alles-in-1-Partner voor de behandeling van houten vloeren. Sneldrogend, gemakkelijk te schuren en uitstekende vulkracht. Bona Mega ONE richt zich op het vereenvoudigen van de werkdag van de vakman, voor sneller en eenvoudiger werken met grote betrouwbaarheid. Het geeft een mooie, warme houtkleuring en vormt tegelijkertijd een duurzame bescherming voor houten vloeren in woonruimten en in commerciële omgevingen met minimale belasting. Een heldere, niet-vergelende formule.

Koop dit product en verdien tot wel 316 Spaarpunten.

Bona Mega One Mat

Uw alles-in-1-Partner voor de behandeling van houten vloeren. Sneldrogend, gemakkelijk te schuren en uitstekende vulkracht. Bona Mega ONE Mat richt zich op het vereenvoudigen van de werkdag van de vakman, voor sneller en eenvoudiger werken met grote betrouwbaarheid. Het geeft een mooie, warme houtkleuring en vormt tegelijkertijd een duurzame bescherming voor houten vloeren in woonruimten en in commerciële omgevingen met minimale belasting. Een heldere, niet-vergelende formule.

Gebruiksaanwijzing:

1. Breng Bona Mega ONE Mat aan met een roller. Rol afwisselend met de houtnerf mee en tegen de houtnerf in om opeenhopingen van het product te voorkomen. Houd altijd een “natte rand” aan om overlappingen te voorkomen.

2. Goed laten drogen voordat er meer laklagen worden aangebracht. Houd voor elke volgende laag een iets langere droogtijd aan.

3. Indien nodig tussenschuren met korrel 150. Verwijder het schuurstof vóór het aanbrengen van de laatste laklaag.

Noot: als u de vorige laklaag meer dan 24 uur heeft laten drogen, dan moet u de vloer altijd tussenschuren.

De vloer kan ca. 8 uur na de laatste laklaag licht worden belopen. Laat de vloer tenminste 1 week uitharden vóór het terugplaatsen van tapijten en andere vloerbedekkingen. Vermijd ook het vochtig reinigen van de vloer gedurende deze periode.

Onderhoud:

Reinig de vloer met Bona Cleaner of Bona Houten Vloer Reiniger met een microvezel Pad. Voor onderhoud en om de vloer mooi te houden, kan de vloer met tussenpozen worden overgelakt met extra laklagen. De frequentie hiervan kan sterk verminderd worden indien Bona Freshen Up of Bona Houten Vloer Refresher periodiek wordt aangebracht. Hierdoor wordt het uiterlijk van een doffe vloer hersteld terwijl er nog steeds extra laklagen kunnen worden aangebracht zonder terug te schuren naar kaal hout.

Producteigenschappen:

  • Géén grondlak nodig!
  • Verbruik 8-10 m²/liter per laklaag
  • Droogtijd 1e laklaag: 1-2 uur
  • Droogtijd 2e laklaag voor schuren en overlakken: 8 uur

Jouw Vloeren specialist

Als échte vloerspecialisten met jarenlange ervaring hebben wij alle kennis in huis om jou precies te kunnen vertellen welke producten je nodig hebt in welke situatie.

Vraag het aan Merwin!

Ik help je graag aan de juiste producten voor jouw project!

vragen over houtvanuwvloer

Veelgestelde vragen:

Voor bestellingen met een waarde van € 35,- en hoger is de bezorging helemaal gratis. Bestel je voor minder dan € 35,-, dan betaal je € 7,50 om je producten bij te thuis te laten bezorgen.

Alle bestellingen die van maandag tot en met vrijdag voor 14.30 uur bij ons binnenkomen, worden dezelfde dag nog verzonden. Dat betekent vaak dat je de volgende dag met je producten aan de slag kunt! Op de dag van levering ontvang je een e-mail met het tijdsblok van je bezorging.

Jazeker! Je kunt alle bestelde producten binnen 14 dagen na bestelling aan ons retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier en stuur het complete product aan ons terug in de ongeopende verpakking. Zodra je retour door ons verwerkt is, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

Ervaringen van anderen...

Ervaringen van anderen...